Почетна

Чекор кон кариера од соништата

Избери ја твојата можност

35

Корисници

18

Објавени огласи

37

Превземени темплејти

53

Искористени можности

Категории

12
работодавачи / бизнис ангели
0
стартапи
23
кандидати

Искуства

Бисера Батаклиева

Декра - Човечки ресурси

Вработените во компанијата беа посветени на својата работа и го користеа секој слободен момент за да ми помогнат да разберам што значи да се работи во човечки ресурси. Беше прекрасно искуство, жал ми е што беше само на еден ден.

Борјан Кочковски

Konrad Adenauer Stiftung - Асистент

Научив како во КАС пишуваат извештаи за извршени проекти, а веројатно така се прави и во кои било организации. Во споредба со еден училишен ден имав можност да запознаам нови луѓе, да научам нешто што не би имал прилика да го научам зад училишната клупа.

Катја Какуринова

Scoop - Продавач на сладолед

Сакав да се запознаам со голем број на амбициозни врсници кои сакаат да го докажат нивниот недоволно искористен потенцијал и да научат нешто ново кое ќе им служи за понатаму во животот.

Нина Дуковска

Тропик Белеца - Козметичар

Научив дека е одличен проект со уникатен концепт каде што можеш навистина да стекнеш практични вештини и мало искуство.

Сара Јованова

Бучим - Раководител на служба за финансии и сметководство

Јас учам во гимназија, каде знаењето е фокусирано на теоријата и немаме можност за практична примена на истото, додека Social day беше настан каде што преку работење на вистинско работно место во една опуштена атмосфера научив многу нови работи и ги применив знаењата стекнати на часовите по економија и бизнис и претприемништво со тоа и дополнително го развив интересот за економските науки.

Ангела Фенева

Бучим - Диспечерство и геологија

Беше едно од моите најдобри животни искуства. Имавме за можност да работиме на позициите што ни беа поставени, но се разбира ни дадоа за можност да волонтираме и во деловите во кои нашите интереси се насочени.

Лила Мирчевска

Тинекс - Асистент

Научив дека секоја работа има свои предности и маани. Дефинитивно беше поразлично од мојот нормален ден на училиште - се чувствувам како да добив мал sneak peak во вистинскиот живот.

Миа Анастасова

Бучим - Раководител на дирекција

Дефинитивно ден кој ќе ми остане во сеќавање. Многу се забавував и многу нови работи научив во областа на рударството, а секако и во областа на логистиката и комерцијата.

Најнови огласи

Human Rights Officer

Објавено на: 29.05.2024

Човекови права

Data Management Officer

Објавено на: 29.05.2024

Анализа и визуелизација на податоци

Data Management Officer

Објавено на: 29.05.2024

Анализа и визуелизација на податоци

Волонтер во одделението Граѓанско општетсво во МЦМС

Објавено на: 29.05.2024

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС), во рамки на својата програма за волонтирање и практиканство, распишува оглас за 3 (три) волонтери за време на настанот "Social Day".

Практикант

Објавено на: 29.05.2024

Практикант

HR Специјалист - Bellina HQ office & warehouse (Белина централа)

Објавено на: 29.05.2024

Доколку сте љубезни, комуникативни, а воедно ве интересира органска храна и козметика - Bellina е вистинското место за вас!

Магационер - Bellina HQ office & warehouse (Белина централа)

Објавено на: 29.05.2024

Доколку сте љубезни, комуникативни, а воедно ве интересира органска храна и козметика - Bellina е вистинското место за вас!

Пораджен асистент - Bellina Bio Shop Настел

Објавено на: 29.05.2024

Доколку сте љубезни, комуникативни, а воедно ве интересира природна и органска козметика - бидете дел од нашиот тим!

Продажен асистент - Bellina Bio Shop East Gate

Објавено на: 29.05.2024

Доколку сте љубезни, комуникативни, а воедно ве интересира природна и органска козметика - бидете дел од нашиот тим!

Пораджен асистент - Bellina Bio Shop Капиштец

Објавено на: 29.05.2024

Доколку сте љубезни, комуникативни, а воедно ве интересира природна и органска козметика - бидете дел од нашиот тим!

Асистент за графички дизајн

Објавено на: 29.05.2024

Доколку сакаш да бидеш дел од средина каде луѓето го живееат и дишат дизајнот, ти си на вистинското место!

Асистент за дигитален маркетинг

Објавено на: 29.05.2024

Запознај ги основните задачи на еден дигитален маркетер и учи во креативна, неформална и забавна средина полна со ентузијасти и љубов!

Java Програмер

Објавено на: 29.05.2024

Јава програмер дизајнира, развива и управува со апликации и софтвер базирани на Java.

Системски и мрежен инженер

Објавено на: 29.05.2024

Системски и мрежен инженер

Web designer

Објавено на: 29.05.2024

Планирање, креирање и кодирања на веб-страници со текст, звуци, слики, графики и видео клипови. Веб-дизајнер е одговорен за креирање на дизајнот и изгледот на веб-страниците.

Web programmer

Објавено на: 29.05.2024

Web programmer

Word Press developer

Објавено на: 29.05.2024

WP Developer

Проектен координатор

Објавено на: 29.05.2024

Сакаш да дознаеш како се координираат проектни активности? Да навлезеш малку подетално во начинот на функционирањето на невладините организации? Да увидиш што се е потребно за еден проект да биде успешно спроведен?

Оваа веб страна е креирана со финансиска поддршка на Европската унија. Содржината е одговорност на здружение на граѓани Младите Можат и не ги изразува ставовите на Европската Унија.
© 2024 Младите можат